Om oss

Nordic Bellows AB är en pålitlig samarbetspartner när det gäller industrikomponenter.

Om företaget

Nordic Bellows AB är en pålitlig samarbetspartner när det gäller industrikomponenter. Vi är ett serviceinriktat företag som arbetar tillsammans med våra kunder och värnar de långsiktiga relationer vi byggt upp tillsammans. Hög servicegrad, lång erfarenhet och gedigen kunskap präglar vårt företag.

Nordic Bellows AB grundades 1993 och idag har vi över 500 återkommande kunder över hela landet. Våra kunder återfinns inom alla industrier från bla stålverk, pappersbruk till livsmedelstillverkning och allt från enmansbolaget till börsnoterade företag.

Gemensamt för våra kunder är att alla ställer krav på hög kvalitet både vad gäller rådgivning och de levererade komponenterna, leveranssäkerhet och hög servicegrad. Våra kunder uppskattar våra korta offert- och leveranstider samt att de alltid har ett bollplank att diskutera projekten med, vi delar gärna med oss av vår mångåriga erfarenhet.

Vi vill bistå er med att nå era mål, vi tar gärna fram kvalitativa lösningar där våra industrikomponenter ingår, utmana oss gärna!

Hög kvalitet på rådgivning och komponenter


För oss är det viktigt att slutkunden får rätt komponent på rätt plats. Rätt komponent på rätt plats är en förutsättning för kontinuerlig drift och det minimerar risken för kostsamma oplanerade anläggningstopp. Vi är experter på våra komponenter, rådfråga oss gärna redan i designstadiet, vi kommer gärna med våra synpunkter. För oss är det väldigt viktigt att t.ex rätt typ av stålkompensator monteras på rätt ställe i systemet för optimal funktion. Vi erbjuder bland annat gummikompensatorerlateralkompensatorer och axialkompensatorer. Vi erbjuder även olika andra varianter av kompensatorer, så kallade bälgar. Läs mer om några av våra populäraste bälgarexpansionsbälgar och gummibälgar Våra komponenter håller samma höga kvalitet som vår rådgivning. Komponenterna tillverkas i Danmark och Storbritannien av stål från kända europeiska stålverk. Kvalitet är ett nyckelord för oss som genomsyrar hela vår verksamhet från första kundkontakten till långt efter leverans. Kvalitet för oss innebär tillförlitliga leveranser, trygghet vid installation och driftsäkerhet över tid. Vi tar ansvar för våra leveranser från första stund och bistår med råd och stöd under hela produktens livstid.

Leveranssäkerhet


Vår leveranssäkerhet ligger på 97%. När vi någon gång råkar ut för förseningar i tillverkningen meddelar vi våra kunder omgående och presenterat även minst två olika alternativa lösningar för att minimera förseningen. Normalt bokar vi frakten åt våra kunder och håller alltid kunderna uppdaterade om var godset befinner sig och när det förväntas levereras. Är det bråttom ombesörjer vi naturligtvis direkt bil eller annan expressleverans. Det är viktigt för oss att när ni som kund packar upp leveransen från oss ska allt vara rätt.

Hög servicegrad


Hög servicegrad är en grundpelare i vår verksamhet och återspeglas i allt vi gör. Du som kund märker av vår höga servicegrad på många olika sätt t.ex på våra korta offerttider, att vi alltid svarar på samtal och e-mail omgående, att vi bistår med ovärderliga tips och råd, ombesörjer transporter mm. Våra kunder ställer höga krav som vi lever upp till och med över 25 års erfarenhet är vi marknadsledande inom vårt område.

Utmana oss gärna!

Läs mer om fler av våra produkter: Dukstos, Roh2industrifläktarfläkthjulexpansionslyrarörupphängningarvridspjäll och jalusispjäll.

En pålitlig samarbetspartner!

Vår styrka som leverantör är:


  • Att alla spjällventiler tillverkas efter kundorder vilket innebär att du som kund får precis det din process behöver, du kan tex. välja ingående material och manöverdon helt efter dina behov.
  • Att all tillverkning sker helt i Danmark av stål från europeiska stålverk. Detta innebär korta leveranstider och korta transporter vilket är positivt ur ett miljöperspektiv.
  • Att vi alltid skickar med ritningar med våra offerter och i samband med leveransen får du komplett dokumentation på spjället och tillhörande manöverdon.

Vår styrka som leverantör är:

  • Fokus på hög servicegrad, snabba leveranser och lång erfarenhet.

  • Att all tillverkning sker helt i Danmark av stål från europeiska stålverk. Detta innebär korta leveranstider och korta transporter vilket är positivt ur ett miljöperspektiv.

  • Hög Kvalitet, korta offerttider, snabb respons och engagerad support.

Ett bollplank utöver det vanliga!

Rulla till toppen