Rohr2

När ett rörsystem designas och beräknas görs det i ett beräkningsprogram tex. Rohr2 eller CAE-pipe.

I rörsystemet behövs många olika ingående komponenter helt beroende på vad syftet med systemet är. Vi på Nordic Bellows AB designar och levererar stålkompensatorer och rörupphängningar som ofta behövs i ett rörsystem.

I Rohr2 kan ni välja våra stålkompensatorer.

Ring oss så berättar vi mer

Stålkompensatorer används för att ta upp termisk expansion och rörelser i rörsystem. Stålkompensatorer kan också ta upp vibrationer och avlasta studsar och annan känslig utrustning. I Rohr2 hittar du våra stålkompensatorer under tillverkaren Belman AS. Nordic Bellows och Belman har samarbetat sedan båda företagen grundades 1993.

Kompensatorer är en av våra huvudprodukter, vi har mångårig kunskap så dra nytta av det. Ring eller maila oss och fråga om vad som helst som rör kompensatorer och rörsystem. Vi får tex. ofta frågan vilken typ av kompensator man ska välja, var kompensatorn ska placeras för optimal funktion mm.

Klicka för att få ”The ultimate guide for expansion joints”

Detsamma gäller rörupphängningar i form av konstanta och variabla fjäderhängare. Vi har arbetat med fjäderhängare från Carpenter&Paterson i Wales sedan 1993. Även här delar vi gärna med oss av vår kunskap.

Fjäderhängare