Universal kompensatorer

Vad är en universalkompensator?

En universalkompensator är en typ av flexibel komponent (stålkompensator) i rörsystem som är utformad för att hantera flera typer av rörelser och belastningar samtidigt. Specifikt kan en universalkompensator absorbera lateral (sidleds), axial (längdriktning) och angular (vinklade) rörelser. Denna mångsidighet gör den särskilt användbar i komplexa rörsystem där rörelser och krafter kan uppstå i olika riktningar.

Vad vi kan leverera

På Nordic Bellows erbjuder vi högkvalitativa universalkompensatorer som är skräddarsydda efter dina specifika behov. Vårt sortiment inkluderar kompensatorer i olika material och dimensioner, alla utformade för att klara de tuffaste industrikrav. Vi säkerställer snabb leverans och tillhandahåller lösningar som förbättrar prestandan och livslängden på dina rörsystem.

Hur monteras universal kompensatorer

Montering av universal kompensatorer kräver noggrannhet och expertis för att säkerställa korrekt funktion. Det är viktigt att följa specifika instruktioner för att undvika spänningar och felaktig belastning på kompensatorerna.

Kontakta oss och dra nytta av vår kunskap

Om du vet exakt vad du behöver så kontakta oss för en offert inkl. ritning, om du inte vet vad du behöver har du en ännu större anledning att kontakta oss, vi ställer rätt frågor så du får en stålkompensator som passar just dina behov.

Två stycken stålkompensatorer står jämte varandra
Rulla till toppen