Vi monterar kompensatorer

Montage, hur?

Kompentent personal

Montage

En uppskattad tjänst är att vi utför montage av kompensatorer, både på stål-, gummi- och vävkompensatorer. Vi har utfört montage åt våra kunder i över 30 år och vi trivs ute på de olika anläggningarna.  

Tänk på att en vävkompensator kostar lite i inköp jämfört med montaget. Det är viktigt att du som kund säkerställer att montaget utförs korrekt och av kunniga montörer. Undvik felaktigt montage genom att anlita erfaren montagepersonal.

Kompetent personal

Som kund är det viktigt att känna till att vår personal har arbetat med mekaniskt underhåll i många år och monterat åtskilliga kompensatorer. Vi vet exakt hur ett montage ska utföras så du som kund kan känna dig trygg med att kompensatorerna vi konterar håller länge. Under årens lopp har vi byggt upp en stor kunskapsbank som vi gärna delar med oss av.

Montage omfattning

Vi är väldigt flexibla när det gäller
montage, vi kan ta stora montagearbeten helt själva och vi kan också agera
montageledare åt er personal. Vi har alltid en dialog med våra kunder om hur
montaget ska genomföras.

 

Enklast för våra kunder är att använda
oss på Nordic Bellows som en helhetspartner vilket innebär att vi gör allt från
inspektion till montage. Då lär vi känna kundens anläggning och det spar både
tid och pengar på sikt. Har vi tex. inspekterat vävkompensatorerna vet vi vilka
som ska bytas, var de sitter och vilka svårigheter montaget kan medföra. Vi kan
planera montaget i förväg för att säkerställa att det går snabbt och smidigt
när det är dags.

Montagejobben är ofta väldigt
tidspressade och det är viktigt att snabbt kunna hitta lösningar på oförutsedda
problem. Oförutsedda problem dyker nästan alltid upp och vi kan nästan alltid
presentera en snabb och hållbar lösning för våra kunder. Våra montörer kan
också svetsa vilket ofta behövs när de problemen dyker upp.

Branscher
Vi utför främst våra inspektioner på kraftverk och pappersbruk, där det finns en panna, många luft- & rökgaskanaler och fläktar. Naturligtvis utför vi inspektioner i alla branscher där kompensatorer finns och där kunderna efterfrågar vår mångåriga kompetens.

Vi på Nordic Bellows AB har ett väldigt nischat produktprogram vilket innebär att vi är specialister på våra produkter och det gagnar dig som kund. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och bistår tex. med att hitta alternativa lösningar till problem.

Det kan vara allt från något så enkelt som att välja rätt skruvar till att designa om kanalsystemet för att det ska fungera bättre.

Vår styrka som leverantör är:

  • Att vi är ytterst flexibla när det gäller montage. Vi kan ta stora montage eller bara bistå som montageledare. Du som kund väljer.

  • Korta leveranstider på produkter. Vi kan snabbt tex. tillverka och leverera nya kompensatorer. Under montage dyker det nästan alltid upp kompensatorer som inte gått att inspektera som måste bytas.

  • Att all vår personal är lösningsorienterade. Vi kan alltid presentera en lösning på uppkomna problem så kunden kan avsluta stoppet på utsatt tid.
Vill du bli kontaktad?
Rulla till toppen