Fläkthjul

Sedan vi startade 1993 har vi levererat många fläktar till den svenska industrin. Vi designar, tillverkar och levererar centrifugalfläktar och axialfläktar

Information om fläkthjul

Sedan vi startade 1993 har vi levererat många fläktar till den svenska industrin. Vi designar, tillverkar och levererar centrifugalfläktar och axialfläktar. Vi har två produktprogram vi utgår ifrån när vi specialdesignar fläktar till våra kunder: en industridesign och en robustdesign.

Fläkthjul är en av de viktigaste komponenterna i en fläkt. Utöver att leverera kompletta fläktar levererar vi så klart också reservdelar, både till våra egna fläktar och till andra fabrikat.

Vi nytillverkar, renoverar och balanserar upp fläkthjul

Vanligast är att våra kunder skickar ner sitt befintliga fläkthjul till vår fabrik så tillverkar vi ett nytt. När vi fått leveransen och inspekterat det befintliga fläkthjulet bokar vi alltid ett telefonmöte med kunden. Dels för att få bakgrund till varför fläkthjulet ska bytas och så kommer vi med flera olika förbättringsförslag, tex uppgradering av material i hjulet, ökning av godstjocklek mm.

Miljötänk

Värt att veta är att all tillverkning sker i Danmark. Det innebär att vi kan hålla korta leveranstider och vi kan minska de miljöpåverkande transporterna. Vidare tar vi allt ingående material från europeiska stålverk så vi är inte beroende av leveranser långt borta ifrån vilket också har en positiv effekt på våra leveranstider.

Själva har vi vårt kontor i Vellinge, söder om Malmö och vi gillar att besöka våra kunder, så bara ring om du vill att vi kommer förbi för att titta på just ditt projekt.

Rulla till toppen