Vi inspekterar Kompensatorer

Inspektion, hur?

Kompentent personal

Inspektion

En uppskattad tjänst är att vi utför inspektion på kompensatorer, både på stål-, gummi- och vävkompensatorer.
Vi börjar ofta med ett Teams- eller fysiskt möte där vi tillsammans går igenom med kunden hur inspektionen ska genomföras och inspektionen omfattning.
Inspektionen utförs av två personer på Nordic Bellows. Efter inspektionen skickar vi alltid en slutrapport.

Undvik oplanerade och kostsamma stopp genom en förebyggande inspektion.

En kontaktperson

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för våra kunder!
Många uppskattar att ha en kontaktperson när det kommer till kompensatorer. Vi på Nordic Bellows inspekterar, levererar och monterar.
Fördelen är också att vi lär oss anläggningen, vi hittar i den och förstår processen vilket underlättar vid inspektion och att vik an komma med förbättringsförslag.


Rapport

Efter varje inspektion sammanställer vi en omfattande rapport. Normalt blir det ca 1 sida per kompensator med tex. nuvarande status, position i anläggningen, mått och ev. åtgärder. Har vi fått tillåtelse har vi även med foto på kompensatorerna. När
rapporten är färdigställd mailar vi den till kunden och bokar samtidigt ett
Teams-möte där vi går igenom rapporten tillsammans och beslutar om ev.
åtgärder.
 

 

Branscher
Vi utför främst våra inspektioner på kraftverk och pappersbruk, där det finns en panna, många luft- & rökgaskanaler och fläktar. Naturligtvis utför vi inspektioner i alla branscher där kompensatorer finns och där kunderna efterfrågar vår mångåriga kompetens.

 

Många av våra kunder känner att de varken har tid eller kunskapen att utföra inspektioner, men det har vi!

Vi på Nordic Bellows AB har ett väldigt nischat produktprogram vilket innebär att vi är specialister på våra produkter och det gagnar dig som kund. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och bistår tex. med att hitta alternativa lösningar till problem.
Det kan vara allt från något så enkelt som att välja rätt skruvar till att designa om kanalsystemet för att det ska fungera bättre.

Vår styrka som leverantör är:

  • Att vi har lång och stor kunskap av de produkter vi inspekterar. Vi har arbetat med dessa produkter sedan 1993 vilket ger en stor trygghet för våra kunder.

  • En hög flexibilitet både gällande lösningar och leveranstider. Om vi upptäcker något som behöver åtgärdas akut löser vi det. Tillverkningen ligger i Danmark så en leverans är aldrig långt borta.

  • Att du som kund bara har en kontaktperson hos oss som alltid svarar i telefon och på mail. Vi brinner för kundvård.
Vill du bli kontaktad?
Rulla till toppen