Vinkel kompensatorer

Vad är en vinkelkompensator?

En vinkelkompensator används för att ta upp en vinkelrörelse i olika industriella system. Vinkelrörelse är en böjrörelse och kompensatorerna förses med vinkelarrangemang för att kunna ta upp rörelsen. Flera seriekopplade vinkelkompensatorer kan ta upp extremt stora rörelser på flera 100 mm. Det är viktigt att ta upp oönskade rörelser i alla rörsystem. Dels för att öka dess livslängd och för att inte utsätta kringutrustning för extra påfrestning som kortar dess livslängd.     

Vad vi kan leverera

Vi på Nordic Bellows erbjuder högkvalitativa vinkelkompensatorer som helt skräddarsys efter just din anläggnings specifika behov. Vi designar kompensatorer i alla dimensioner för olika tryck, temperaturer, rörelser och media. Vi har ett stort materiallager så vi kan tillverka i många olika material, allt för att kompensatorerna ska hålla så länge som möjligt.   

Montering av vinkelkompensatorer

Det är viktigt att vinkelkompensatorerna installeras rätt, viktigast är att vinkelarrangemanget är monterat på rätt håll så kompensatorn tar upp rörelsen istället för att kompensatorn låser sig. Läs igenom montageinstruktionerna som medföljer leveransen innan montaget påbörjas. Utöver montageanvisningarna finns vi alltid tillgängliga för att ge support och rådgivning under installationsprocessen och under kompensatorns hela livslängd.

Kontakta oss

Om du har frågor eller ett aktuellt projekt du vill diskutera, bara kontakta oss.

Vi erbjuder kundanpassade lösningar och teknisk support, allt för att möta dina behov och säkerställa att du får rätt produkt på rätt plats i din applikation. Vår erfarenhet och expertis på kompensatorer garanterar att du får en pålitlig, driftsäker lösning.

Rulla till toppen