Radialfläktar

Fläktar är en nödvändig komponent i nästan all tillverkning och i alla industrier. Industrifläktar behövs bla för att förflytta media tex. luft, rökgaser, aska mm. Vi designar, tillverkar och levererar radialfläktar, även kallade centrifugalfläktar, för alla behov.

När du beställer en radialfläkt hos oss kan du vara säker på att du får rätt fläkt för just din applikation. Vi specialdesignar fläkten efter ditt unika projekt och vårt mål är att alltid designa och offerera rätt radialfläkt till rätt projekt.  Naturligtvis är vi väldigt noggranna med alla detaljer så du som kund får en fläkt med extremt hög verkningsgrad, tillverkad i stål från Europeiska stålverk. Vidare är fläkten väldigt driftsäker och hållbar allt för att du som kund inte ska få oönskade kostsamma driftsstopp.

Vi designar alla våra fläktar i ett modernt konfigurations- och dimensioneringsprogram vilket innebär att vi skickar med 3D ritningar direkt i offerten samt all annan information du som kund behöver för att utvärdera den.

Våra radialfläktar hittar du i följande industrier:

Kraftvärmeverk, offshore, petrokemi, pappersbruk, livsmedel, läkemedel, djurfoder, spannmål mm.

Det kunderna uppskattar mest är:

Kapacitet på radialfläkt

Fläktarna klarar volymer på upp till 300 000 m3/h och ett statiskt tryck på 24 000 Pa. Stålkvaliteten i fläkten avgörs av mediat och naturligtvis kan vi också blanda material i fläkten, helt beroende på vad som krävs. Varje fläkt designas utifrån varje kunds unika förutsättningar.

Vi hjälper dig utefter dina behov

Kontakta oss så diskuterar vi fram bästa lösningen för just dig.

Kontakta oss