Om oss

Om företaget

Nordic Bellows AB är en pålitlig samarbetspartner när det gäller industrikomponenter. Vi är ett serviceinriktat företag som arbetar tillsammans med våra kunder och värnar de långsiktiga relationer vi byggt upp tillsammans. Hög servicegrad, lång erfarenhet och gedigen kunskap präglar vårt företag.

Nordic Bellows AB grundades 1993 och idag har vi över 500 återkommande kunder över hela landet. Våra kunder återfinns inom alla industrier från bla stålverk, pappersbruk till livsmedelstillverkning och allt från enmansbolaget till börsnoterade företag.

Gemensamt för våra kunder är att alla ställer krav på hög kvalité både vad gäller rådgivning och de levererade komponenterna, leveranssäkerhet och hög servicegrad. Våra kunder uppskattar våra korta offert- och leveranstider samt att de alltid har ett bollplank att diskutera projekten med, vi delar gärna med oss av vår mångåriga erfarenhet.

Vi vill bistå er med att nå era mål, vi tar gärna fram kvalitativa lösningar där våra industrikomponenter ingår, utmana oss gärna!

Hög kvalité på rådgivning och komponenter

För oss är det viktigt att slutkunden får rätt komponent på rätt plats. Rätt komponent på rätt plats är en förutsättning för kontinuerlig drift och det minimerar risken för kostsamma oplanerade anläggningstopp.

Vi är experter på våra komponenter, rådfråga oss gärna redan i designstadiet, vi kommer gärna med våra synpunkter. För oss är det väldigt viktigt att t.ex rätt typ av stålkompensator monteras på rätt ställe i systemet för optimal funktion. Vi erbjuder bland annat gummikompentsator, lateralkompensator och axialkompensator.

Vi erbjuder även olika andra varianter av kompensatorer, så kallade bälgar. Läs mer om några av våra populäraste bälgar; expansionsbälgar och gummibälgar

Våra komponenter håller samma höga kvalité som vår rådgivning. Komponenterna tillverkas i Danmark och Storbritannien av stål från kända europeiska stålverk.

Kvalité är ett nyckelord för oss som genomsyrar hela vår verksamhet från första kundkontakten till långt efter leverans. Kvalité för oss innebär tillförlitliga leveranser, trygghet vid installation och driftsäkerhet över tid. Vi tar ansvar för våra leveranser från första stund och bistår med råd och stöd under hela produktens livstid.

Leveranssäkerhet

Vår leveranssäkerhet ligger på 97%. När vi någon gång råkar ut för förseningar i tillverkningen meddelar vi våra kunder omgående och presenterat även minst två olika alternativa lösningar för att minimera förseningen. Normalt bokar vi frakten åt våra kunder och håller alltid kunderna uppdaterade om var godset befinner sig och när det förväntas levereras. Är det bråttom ombesörjer vi naturligtvis direkt bil eller annan expressleverans. Det är viktigt för oss att när ni som kund packar upp leveransen från oss ska allt vara rätt.

Hög servicegrad

Hög servicegrad är en grundpelare i vår verksamhet och återspeglas i allt vi gör. Du som kund märker av vår höga servicegrad på många olika sätt t.ex på våra korta offerttider, att vi alltid svarar på samtal och e-mail omgående, att vi bistår med ovärderliga tips och råd, ombesörjer transporter mm. Våra kunder ställer höga krav som vi lever upp till och med över 25 års erfarenhet är vi marknadsledande inom vårt område.

Utmana oss gärna!

 

Läs mer om fler av våra produkter: Dukstos, Roh2, industrifläktar, fläkthjul, expansionslyra, rörupphängningar, vridspjäll och jalusispjäll.